Valle , Nicolás A. (2005) Buenas prácticas agrícolas, inocuidad de alimentos y competitividad. La Calera, 5 (6). p. 55. ISSN 1998-7846
|
Text
ppf01v181.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Descargar (79kB) | Preview |
Abstract
Item Type: | Article | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Autores/Creadores: |
|
||||||
Keywords: | MANEJO DEL CULTIVO; METODOS DE CULTIVO; INOCUIDAD ALIMENTARIA; COMPETENCIA ECONOMICA; NICARAGUA | ||||||
Subjects: | F Ciencia y Producción Vegetal > F01 Cultivo | ||||||
Divisions: | Dirección de Investigación. Extensión y Posgrado | ||||||
Depositing User: | Lic. Francis Martínez | ||||||
Date Deposited: | 19 Aug 2014 14:57 | ||||||
Last Modified: | 19 Aug 2014 14:57 | ||||||
URI: | https://repositorio.una.edu.ni/id/eprint/2333 | ||||||
Estadisticas: | Clic Aquí | ||||||
Exportar: | Clic Aquí |
Acciones (login)
![]() |
View Item |